Onze excuses: Virus en Gehacked

Wij willen onze verontschuldigen aanbieden aan onze gebruikers van onze website.

Wij hadden last van een virus op onze computer en was onze wordpress site hierdoor gehacked. Hierdoor konden wij niet verder werken op deze website.

Gelukkig hierdoor hebben wij wat research gedaan naar een manier om je computer beter te beveiligen. Wij zijn dan gevallen op een website die alle beste virusscanners vergelijkt.

Door de hulp en support van deze website zijn uit de problemen geraakt.

Daarom schrijven wij dit artikel om deze website en mensen te bedanken voor hun extreme inzet bij het oplossen van ons probleem.

 

virus op computer

 

De website die ons verholpen heeft met dit probleme is pcsoftwareadvies.com daarom raden wij je aan om op de volgende link te klikken. Bent u op zoek naar de beste virusscanner voor uw computer? 

De website geeft ook veel handige informatie over het gebruiken van antivirus programmas en ook gratis antivirus programmas. Zoals al reeds vermeld omdat deze website ons zoveel geholpen heeft willen wij ze hier extra in de kijker plaatsen.

Verdere updates over thebestwoodcompany is dat wij zijn nog volledig in productie voor het produceren van nieuwe houten constructies.

Bedankt voor het lezen van onze update.

Wij wensen u verder nog een prettige dag!

Groetjes

Thebestwoodcompany team

Comments are closed.